Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Pilótanők a Röpnapon

2012. június 11. - Hölgypilota

Harminc csapat részvételével tegnap rendezték a Kopaszi gáton a 3. Red Bull Röpnapot, a repülésre vágyó szerkezetekben néhány bátor pilótanővel.

red1_1.jpg

Még több kép a Facebook oldalunkon.

A repülési kísérlet abból állt, hogy a rámpán a csapattagok felhajtó erőért könyörögve betolták a szerkezetet, amely többnyire azonnal a vízbe esett. Fent a Szél Veled csapat landolása, a pilótaülésben Gáspár Anitával. Pedig ez a szerkezet rotorral és propellerrel is rendelkezett.

red2.jpg

Még több kép a Facebook oldalunkon.

A lányok vidámak az indulásra várva a "hangárban" éppen nekitámaszkodnak a repülőgépüknek, ami nem más mint egy hatalmas kalap. A Fürge Diákok csapat pilótanője balról Mészáros Krisztina ugyan életében még nem ült igazi repülőgépen, de ezt a gépet biztosan elvezeti majd.

red3.jpg

Még több kép a Facebook oldalunkon.

A képen a Femcafe Angyalai, akik tűsarkú cipőben tolják be a tűsarkú cipőt formázó repülőgépüket. Rajta ül a pilóta, Kelemenné Nagy Annamária, no meg a hátsó vezérsíkon a felhajtóerőt szolgáltató léggömbök.

red4.jpg

Még több kép a Facebook oldalunkon.

Az élmény még dolgozik, a pilótanő újraéli a repülés minden pillanatát, miután kihúzták a vízből és partot ért.

Jó buli volt, a több tízezer ember az eső ellenére is kitartott, a lányok sajnos nem nyertek díjat, de a bátorságuk velük marad most már örökre, csak a repülő szerkezetek mentek a roncstemetőbe.

red5.jpg

Még több kép a Facebook oldalunkon és még több információ a Röpnap szájtján.

süti beállítások módosítása