Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Red Bull légi opera fináléja

2013. július 17. - Hölgypilota

Szombaton este a Red Bull operaszínpaddá varázsolt egy osztrák tavat, ahol a repülőgép szereplők mellett a fináléban egy légi akrobata hölgy is elkápráztatott bennünket.

hp3_3.jpg

A hétvégén a Hölgypilóta a Scalaria Air Challenge repülőfesztiválon járt, ahol nem a nők voltak a főszereplők.

peg.jpg

A három napos repülőprogramban csak a képen látható egyetlen angol hölgy sétált a repülőgép szárnyán, amúgy mindenhol a férfiak domináltak.

hp4_3.jpg

Kivéve a szombat esti légi opera fináléját, ahol a repülőgépek szereplése után egy légtornász hölgy két 15-20 méteres selyemszalagon táncolt a víz felett. A 30-40 méteres gémű autódaru szokatlan szereplője egy légishow-nak. Szombaton este a parton erre függesztettek fel egymás alatt három sorban 12 dobost, akik tűzfüggönyben a fináléban verték az ütemet.

opera11.jpg

hp5_1.jpg

Majd csak a zene maradt és a reflektorok megvilágítottak egy hölgyet, aki a víz felett mindenféle biztosítás nélkül két vörös selyemszalagon légi balettozott. A mutatvány végén fejjel lefelé csúszott le a szalagon, és mikor már éppen felsikoltottunk volna, hogy leesik, ügyesen magára tekerte azokat.

hp6_1.jpg

Míg őket a daru visszaemelte a földre, addig a gólyalábakon sétáló Ikarosz nő és férfi begyűjtötte a közönségtől az egyébként az operában a függöny előtt szokásos vastapsokat. A héten még jövünk egy anyaggal a közönségről, addig szárnyon sétáló hölgyeket és egy négy évvel ezelőtti, a fesztiválról szóló videót ajánlunk.

süti beállítások módosítása