Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Madárember és műrepülő égi randevúja

2013. október 09. - Hölgypilota

Rex, a férj csak szárnyas ruhában denevéremberként repül, miközben Melissa, a felesége motoros műrepülőgéppel köröz körülötte, az amerikai légi bemutatók közönsége pedig élvezi az égi randevút.

mel.jpg

Melissa már a levegőben, mikor Rex egy helikopterből ugrik ki, széttárva szárnyas ruháját repül a közönség felé, Melissa pedig átöleli férje repülését a motoros géppel.

mel4.jpg

mel2.jpg

Mikor Rex ejtőernyője kinyílik, Melissa még egy hagyományos műrepülő bemutatóval csókot dob a közönségnek.

mel3.jpg

Házasságukat a rovaroknak köszönhetik. Melissa motoros műrepülő gépét pár éve Ausztráliában a faládában sejtett rovarok miatt öt hónapra karanténba zárták.

Egyet fizet, kettőt kap

Addig bánatában néha egy-egy szikláról ejtőernyővel le-leugrott, a másik bázisugró, Rex meg elkezdte neki csapni a szelet.

mel6.jpg

Egyetlen női csapatként a világon Melissa pilótaként vezeti azt a gépet, ahol kolléganője a közönség előtt a szárnyakon sétál. A mutatványhoz korabeli ruhát öltenek, Melissa a gépben a pedálok miatt a szoknyát biztos térdig felhúzza.

mel1.jpg

Melissa egyébként tagja az amerikai motoros műrepülő válogatottnak is, a szárnyas ruhával való repülés pedig nem olyan régi dolog.

süti beállítások módosítása