Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Hölgykoszorú a díjátadón

2014. január 24. - Hölgypilota

Tegnap az utasok értékelése alapján osztották ki Budapesten a 2013 év legjobb légitársasága díjakat. A fődijat még nem, de a kategória díjakat már olyan légitársaságok nyerték, akiket Magyarországon hölgyek képviselnek és segítenek.

négyek.jpgA közönség szavazást a repjegy.hu oldal szervezte, a képen balról jobbra állók szerint részletezzük a kategória díjakat.

qatar.jpgRétfalvi Rita mutatja a Qatar légitársaság kategória díját, amelyet, a legjobb ár-érték arányért ítéltek oda a szavazók. Öt csillagos utazás nem egekbe szökő áron, mondhatnánk. (Zárójelben: A Qatar nyerte a 2013 kedvenc légitársasága fődijat is, a nagyobb érme a közreműködő Budapest Airport fotóján az egyetlen férfi kezében látható.) finnair.jpg

A legjobb menetrendet összeállító légitársaság kategória díjat a Finnair vitte el, képviselője, Szíves Orsolya a második a képen. jet2.jpg

Egy légi utazásnál fontos, hogy milyen a fedélzeten a hangulat. A legkedvesebb légi kisasszonyokat a Jet2.com fapados légitársaság járatain találták a szavazók, Kovács Julianna pedig a földön szervezi a lassan már négy járattal a skót városokba igyekvőket. emirates.jpg

Végül egy házon kívüli, de híres légi társaság, az Emirates. Nem Budapestről, hanem Bécsből repülnek Dubajba és tovább. A legjobb fedélzeti ellátás kategóriában nyertek, Gál Emese képviseli őket Magyarországon.

2014.jpgMagyarország kedvenc légitársasága szavazás 2014-ben is folytatódik. A szintén női csapatból álló Travelo, az Index utazási melléklete is csatlakozott a szervezéshez. 

A díjakhoz gratulálunk, az idei szavazásra pedig mindenkit buzdítunk. Megidézzük egy korábbi  cikkünket az Emirates légiutas kísérő képzéséről és ajánljuk még képekben a Jet2.com első budapesti leszállását.

süti beállítások módosítása