Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Gabi hidroplán fotói Ausztriából

2014. június 06. - Hölgypilota

Két hete Gabi, az osztrák fotós hölgy közel négyezer képet készített Salzkammergutban egy fesztiválon, ahol a tó partján rádió távirányítású (rc) hidroplán modellekkel több mint száz pilóta repült. Gabi ígérete szerint néhány képet küldött a Hölgypilótának.

12_46.jpg

Gabi a képen kalapban két fotó között, mellette a pilóták vezetik a hidroplán modelleket. Gabi és férje Bécs mellől érkezett a kétnapos rendezvényre, ahol a férj, Johann megröptette az alábbi két képen látható hidroplánjait.

7_129.jpg

Bár az időjárás nem volt mindig kellemes a még itt-ott hófödte csúcsokkal fedett hegyek karéjában, de Gabi szinte mindig a tóparton állt és fáradhatatlanul fényképezett.

3_172.jpg

 Gabit egyébként nem pilóta, nem vezeti a partról a hidroplánokat, ő csak fotózni szereti őket, de azt nagyon.

20_4.jpg

6_132.jpg

Amint láthatjuk nem is akármilyen módon.

5_170.jpg

8_93.jpg

10_73.jpg

2_174.jpg

Ezen a füves partszakaszon időnként megjelent néhány kíváncsi vadkacsa és egy hattyú is a fel-leszálló hidroplánok közelében, de a vízimadarak és a gépmadarak nem zavarták egymást.

1_176.jpg

Gabi spotter stílusban mindig a gépekre koncentrál, mi korábban inkább a pilóták-hidroplánok kapcsolatára koncentráltunk. Kis eszmecsere a gyárilag készre szerelt RC hidroplán modell mellett.

21_7.jpg

Mielőtt Veronika segítségével azt a papa vízre bocsátja.

22_11.jpg

Még több kép - már nem Gabitól - a találkozóról a Repülni JÓ oldalunkon.

süti beállítások módosítása