Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Naomi Watts a British Airways új arca

2015. május 08. - Hölgypilota

Naomi Watts retro fotózásra ment a British Airways kampányához.

4_228.jpg

A brit nemzeti légitársaság a világhírű színésznővel újította fel egy régi ausztráliai járatait hirdető ikonikus plakátját.

7_173.jpg

A British Airways elődje ugyanis 80 évvel ezelőtt indította el az első járatát Londonból az ausztráliai Brisbane-ba. Bár az út 12 napig tartott ez volt a leggyorsabb módja eljutni a brit birodalom legtávolabbi részébe. 

1_241.jpg

Az utazás Londonból Párizsba repüléssel kezdődött, majd ezt egy éjszakai vonatozás követte az olaszországi Brindisi-be. Erre azért volt szükség, mert a légitársaság nem repülhetett Olaszország felett. Mivel csak nappal repültek az utasok az éjszakákat tíz gondosan kiválasztott szállodában töltötték olyan világvárosokban, mint például Bagdad, Delhi, Bangkok és Szingapúr.

6_181.jpg

A kényeztető luxust nem mindenki engedhette meg magának, mert az egyirányú jegy ára 23.400 $ volt.  A British Airways legújabb plakátján Naomi Watts csábítja az utasokat Ausztráliába, ahova ma már jóval olcsóbban 1.700 $  és 23 óra alatt lehet eljutni.2_232.jpg

Korábban írtunk mezítlábas pilótákról és arról is, hogy a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe egy szuszra lerepülte a világ leghosszabb útvonalát.

süti beállítások módosítása