Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Kapitány házaspár Vietnámban

2016. február 01. - Hölgypilota

Az ausztrál Fleming Belinda Anne és férje hét éve a Vietnam Airlines kapitányai.5_248.jpg

Anne is bármilyen típusú Airbus A320-as, A321-es és A330-as repülőgépet el tud vezetni. Sőt reméli, hogy a legújabb A350-es típuson is hamarosan repül. 6_203.jpg

A házaspár pilótaként korábban rövid ideig Szingapúrban, Malajziában és Indiában is élt. Bár Anne jövedelme nagyobb volt annál az indiai légitársaságnál, ahol korábban dolgozott, két ok miatt mégis a Vietnam Airlinest választotta.Itt nagyobb lehetősége van a szakmai fejlődésének és a belga férje is közelebb került a hazájához.

4_255.jpg

Mivel mindketten kapitányok nem repülhetnek közösen, sőt gyakran előfordul, hogy míg a férj Európába, Anne Ázsiába repíti az utasokat. A házaspárt lenyűgözte Vietnám szépsége és a városok nyüzsgő forgalma. A sajátos közlekedési formához ők is alkalmazkodtak és motorral közlekednek.

1_276.jpg

Boldogok és jól érzik magukat Vietnámban. A holdújév alkalmával Anne még szerencse pénzt is kapott a főnökétől, amely eddig még soha nem történt meg vele. Nem csoda hát, hogy második otthonuknak tekintik Vietnámot.

2_262.jpg

Bár ők nem repülhetnek közösen, de írtunk olyan házaspárról, akik közösen repültek, ráadásul a feleség volt a kapitány, a férj pedig az első tiszt.  De írtunk a Wizz Air Airbus beszerzéseiről és az utasrepültetés fejlődéséről is. 

süti beállítások módosítása