Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Szőkék a fedélzeten

2016. október 26. - Hölgypilota

A malajziai AirAsiaX légitársaság két új szőke ausztrál stewardesse igazi feltűnést kelt az ázsiai járatokon, ahol az utasok megszokták az ázsiai személyzetet. 0_266.jpg

Chloe Markham (balra) és Hayley Austint a repülőtéren megállítják, hogy közös fotót készíthessenek róluk és igazi rock sztárnak kijáró figyelmet kapnak a fedélzeten is.

1_302.jpg

Videóra veszik a biztonsági bemutatójukat és egy csomó bókot kapnak az utasoktól. A rossz nyelvek szerint az ázsiai kolléganőik állítólag  nemcsak az akcentusukat, hanem még a mozgásukat is megpróbálják utánozni.

4_284.jpg

A két hölgy először meglepődött, hogy milyen sok figyelmet kapnak, de ma már kifejezetten élvezik a rájuk irányuló figyelmet. Mindketten Kualala Lumpur és Sydney, illetve Melbourne és más ázsiai városok közötti járatokon dolgoznak. A világ minden tájáról utazók örömmel látják őket a fedélzeten, sőt az ausztrálok kifejezetten otthon érezhetik magukat, ha velük repülnek.3_293.jpg

Korábban írtunk a  Brunei Szultánság egyetlen női kapitányáról. Utaztunk Kuala Lumpurba az Air Asia-val, ahol átéltünk egy szélnyírásos leszállást. Amúgy Ázsia legnagyobb diszkont légitársaságát is nő vezeti.

süti beállítások módosítása