Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

A világ legnagyobb repülő étterme

2017. október 23. - Hölgypilota

Az Emirates járatain percenként 190 adag ételt szolgálnak fel. Az éves átlagban elkészített 100 millió adag ételt napi 590 járaton 23.000 légiutas-kísérő szolgálja fel 55 millió utasnak.2_320.jpg

Ráadásul a világ egyik legnagyobb légitársaságának fedélzeti szolgáltatása bármelyik Michelin csillagos étteremmel vetekedhet.3_319.jpg

Az ételek elkészítésén naponta 1200 séf dolgozik éjjel-nappal az Emirates dubaji catering részlegében.7_235.jpg

A séfek a világ minden tájáról származó 12.450 recept alapján tervezik a menüket az adott évszaknak megfelelően.
1_335.jpg

A fedélzeten mindig olyan nemzeti ételeket szolgálnak fel, ahova a járat éppen érkezik.
8_169.jpg

Megdöbbentően sok, 165 tonna lazacfilét és 3 millió tojást használnak fel az ételekhez és nem kevesebb, mint 70 tonna epret is felszolgálnak a világ legjobb borai mellett.
5_297.jpg

Az első osztályon utazók mielőtt élvezni szeretnék az ételeket fel is frissülhetnek. 
6_249.jpg

Korábban írtunk arról, hogy Észak-Korea légitársaság élő repülőmúzeum és a Volocopter légi taxi dubaji tesztrepüléséről is.

süti beállítások módosítása