Az Emirates járatain percenként 190 adag ételt szolgálnak fel. Az éves átlagban elkészített 100 millió adag ételt napi 590 járaton 23.000 légiutas-kísérő szolgálja fel 55 millió utasnak.
Ráadásul a világ egyik legnagyobb légitársaságának fedélzeti szolgáltatása bármelyik Michelin csillagos étteremmel vetekedhet.
Az ételek elkészítésén naponta 1200 séf dolgozik éjjel-nappal az Emirates dubaji catering részlegében.
A séfek a világ minden tájáról származó 12.450 recept alapján tervezik a menüket az adott évszaknak megfelelően.
A fedélzeten mindig olyan nemzeti ételeket szolgálnak fel, ahova a járat éppen érkezik.
Megdöbbentően sok, 165 tonna lazacfilét és 3 millió tojást használnak fel az ételekhez és nem kevesebb, mint 70 tonna epret is felszolgálnak a világ legjobb borai mellett.
Az első osztályon utazók mielőtt élvezni szeretnék az ételeket fel is frissülhetnek.
Korábban írtunk arról, hogy Észak-Korea légitársaság élő repülőmúzeum és a Volocopter légi taxi dubaji tesztrepüléséről is.