Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Sári bozótpilóta Alaszkában

2012. november 06. - Hölgypilota

Sarah Fraher a vadon pilótája Alaszkában, szerepelt a Discovery Chanel sorozatában. Napközben egy kisgépes légitársaságnál dolgozik, szabad idejében pedig a képen látható saját gépével bozót repül.

3_40.jpg

Az Era Alaska Airline-nál dolgozó Sári postai küldeményeket, élelmiszert, gyógyszert és betegeket szállít orvoshoz, kórházba, de néha állatok is repülnek vele.

6_32.jpg

1_38.jpg

Sári eddig több ezer órát repült két típuson, a kétmotoros 19 személyes Beechcraft 1900C és egy 8 személyes Cessna 207-en, amivel nem egyszerű felszállni, ahogy a sorozatban is bemutatták.

Szabad idejének bemutatásához nézzük meg még egyszer az első képet, amelyen egy kétszemélyes Piper PA18 Super Cub áll valahol Alaszkában teljes fegyverzetben.

medve1.jpg

Ha jön a medve, le lehet kapni a nagy puskát, de Sári pisztollyal is fel van fegyverkezve. A nagy kerék miatt Sári a repülőgépével szinte bárhol le tud szállni, leginkább a folyópartok ideálisak hozzá. A repülőgép kialakítása és szerkezete elnyűhetetlen, a hetven éve klasszikus megoldások visszaköszönnek például a Zlin Savage Cruiser modern gépben is.

Sári, ha a medve már jóllakott és engedi, szabadidejében horgászik vagy jéghegyeket mászik.

5_34.jpg

11_11.jpg

10_9.jpg

De szívesen kirándul a halászokkal és manökenként is dolgozik, itt éppen a La Isla céget reklámozza fürdőruhában.

12_8.jpg

Magyar bozótpilóta Afrikában is dolgozik, neki annyival könnyebb, hogy ott soha nincs hideg.

süti beállítások módosítása