Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Lufthansa és a dirndli ruha

2013. szeptember 27. - Hölgypilota

A Lufthansa is felkészült a világ legnagyobb népünnepélyének számító müncheni Oktoberfestre.

5_107.jpg

A német légitársaság a szeptember végén kezdődő, két hétig tartó rendezvény ideje alatt minden évben más-más hosszújáratán bajor népviseletbe öltözteti a légiutas-kísérőit.

4_108.jpg

Idén a New York, Chicago és Tokió járatain utazók találkozhatnak dirndli ruhás stewardessekkel. A speciális Lufthansa dirndli ruhákat a három évenként kiválasztott helyi gyártók kizárólag a légitársaság számára értékesítik. 13_19.jpgA sörfesztivál hölgyeinek sokszínű, változatos drindlijétől eltérően a klasszikus és elegáns Lufthansa dirndli mindig kék, sárga és fehér szín összeállítású, kék selyemköténnyel.

9_43.jpg

1_112.jpg

A sörfesztivál helyszínén, a Teréz-téren felállított legnagyobb sörsátrak több ezer embert is befogadnak. Az évente hatmillió turistát vonzó, a világ legnagyobb sörfesztiváljára látogatókat sörsátor térképek segítik a tájékozódásban.

6_85.jpg

A sörök kedvelői így előre eldönthetik, hogy hol, és milyen sör különlegességeket akarnak megkóstolni.

7_80.jpg

Megjelent a Repülni JÓ Füzetek legújabb száma

Repülőfesztivál egy osztrák tavon

2_114.jpg

A bajor finomságokat kedvelők nemcsak a sörsátrakban, hanem az Oktoberfest ideje alatt a Frankfurt, München és Düsseldorfból induló Lufthansa hosszújáratok business osztályán utazók is megkóstolhatják. 

8_59.jpg

Még ma sem késő elindulni a jövő hétvégéig tartó Oktoberfestre.

10_41.jpg

Míg az északi féltekén az Oktoberfest-tel mi a nyarat búcsúztatjuk, a déli féltekén ilyenkor egy tengerparton rendezett fesztiválon az ausztrálok a tavaszt köszöntik. 

süti beállítások módosítása