Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

A hétmillió utáni első Wizz Air utas Magyarországon

2012. augusztus 23. - Hölgypilota

A héten ünnepelték a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a hétmilliomodik budapesti Wizz Air utast, de mellette már ott állt a hétmillió utáni első utas is, aki nem volt más, mint a felesége.

wizz71.jpg

A kedves szemüveges házaspárból a férj, Horváth Gergő a 2004 májusa óta repülő Wizz Air Diszkont Légitársaság hétmilliomodik magyarországi utasa. De mi inkább - hiszen mottónk Nők a repülésben - az előtte álló feleségére koncentrálunk, aki már a hétmillió utáni első utas. A karcagi család egyébként Milánóba repül.

wizz72.jpg   

A családon még kicsit látszik a meglepetés, mert a képen látható urak közül a baloldali, Daniel De Carvalho a Wizz Air kommunikációs menedzsere két főre szóló, ingyenes, menettérti utazásra szóló ajándékutalványt adott át nekik, amely bármely, a budapesti repülőtérről elérhető Wizz Air célállomásra érvényes.

A nyolc hónapos kicsi lány még elfér a szülők ölében, így már tervezhetik a Milánó utáni közös következő európai utat, amiről mi szívesen közreadnánk majd egy beszámolót.

wizz73.jpg

Még egy kép a repülőgép előtt Patrick Bohl-lal, a Budapest Airport magyarul kiválóan beszélő fejlesztési főosztályvezetőjével, aztán jöhet a felszállás.

wizz74.jpg

Néhány virágot kívánunk még erről az idei debreceni virágkarneváli kocsiról a szerencsés családnak, ami szimbóluma is lehet annak, hogy a következő hétmillió Wizz Air magyarországi utasszámban egyre nagyobb súlya lesz majd Debrecennek.

Az is biztos, hogy nem kell erre a jeles eseményre újabb nyolc évet várni.

süti beállítások módosítása