Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Tandemugrás babával

2016. március 29. - Hölgypilota

A babára életveszélyes tandemugrás fotói sokkolják mostanában a Facebookot. 

2_271.jpg

Lindsay Manning ejtőernyős hölgy tavaly ilyenkor közölte a Facebook közösségével, hogy  a pocaklakóvak együtt is folytatja az ejtőernyős ugrásait. Lindsay szerint ezzel csak az anyja példáját követte, aki akkor is ejtőernyőzött, amikor vele volt várandós. Persze erre aztán kapott hideget és meleget is a közösségi médiában. Volt, aki bátornak nevezte, de a többség önzőnek, őrültnek, és olyannak minősítette, aki gondatlanul veszélyezteti a gyereke életét.

0_247.jpg

Nemrég pedig olyan fotókat is kirakott, ahol a már egyéves gyerekével készül tandemugrásra. Egyben közölte, hogy a fotók nem is igaziak, mert a földön állva készültek, csak a barátai photoshopolták, hogy azt a látszatot keltsék, mintha valóban tandemugrásra készülne a babával. Egyébként is a fotókat csak viccnek szánta, hogy megmutassa a terhessége alatti ejtőernyőzés ellenére a kicsi egészségesen született.

1_286.jpg

Lindsay szerint, aki márciustól októberig napi három ugrást is végrehajt, az ejtőernyőzés sokkal biztonságosabb, mint az autóvezetés. És reméli, hogy folytatva a családi hagyományt egykor majd a baba is ejtőernyős lesz. 3_275.jpg

Korábban már írtunk a nyíregyházi ejtőernyős hölgyekről és a Wizz Air új Airbus A321-es gépéről is. De ajánljuk a denevérruhában repülő sportolókról szóló e-könyet is.

süti beállítások módosítása