Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Kecskeméti repülőnap 2021

2021. augusztus 31. - Hölgypilota

Videók és képek az első napról.
k3_2.jpg

Hol kiderült, hol beborult, széllel bélelt idő volt az első napon, késő délutánra az eső is eleredt.De mindez láthatóan nem zavart senkit. 2-3 gyerekes családokkal, egészen pici babákkal még késő délután is találkoztunk. A gyerekek többségén fülvédő volt, amit a helyszínen is be lehetett szerezni.

k14_1.jpg

A Szaúdi Királyi Légierő Szaúdi Sólymok légi köteléke egy  nyíllal átlőtt hatalmas szívvel köszöntötte a repülőnap közönségét. A videón ez jobban látszik.
k17.jpg

A brazil Embraer repülőgépgyár KC-390 típusú sokcélú teherszállító repülőgépéből kettőt vásároltunk. Szép repülésével sikerrel mutatkozott be először a magyar közönség előtt. Nemsokára videót publikálunk róla.  

k21.jpg

 

 Nagy volt az érdeklődés a régi repülőgépeknél is, pilótának érezhette magát, aki beült a pilótafülkébe.  

 

k8_2.jpg

Hosszú sorok álltak azok előtt a repülőgépek előtt, amelyekbe be lehetett ülni, vagy be lehetett sétálni.Felül az egykori szovjet gép, alul az amerikai légierő C-130 Hercules teher-és szállítógépe.

k40.jpg

A Pápán állomásozó C-17 Globemaster III repülőgép sajnos nem repült, viszont a csepergő esőben mellőle videóztuk a Török Csillagok programját.
k32_2.jpg

Nemcsak a nézők, hanem a kollégák is érdeklődtek más nemzetek repülése iránt. A kép közepén az amerikai Boeing KC-135 légi utántöltő repülőgép személyzete a szárnyon. k50.jpgNyolc éve csak fotókat készítettünk a repülőnapról, idén viszont már videókat és interjúkat is. Utóbbiakat nemsokára publikáljuk.

süti beállítások módosítása