Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Ryanair naptárlányok tortaszelése Budapesten

2012. február 18. - Hölgypilota

A csődbe ment Malév által hagyott-nyitott űrben mindössze tíz nap alatt tegnap 32 város irányába bázist nyitott Budapesten a Ryanair főnöke Michael O’Leary, ez a dolog érdemi része. Az ünnepen megfejelte mindezt egy farsangi performansszal, nézzék róla a hölgypilóta tudósítását.

A légitársaságot a nyitóünnepen Henrike Schmidt marketing menedzser képviselte.

ryan1.jpg

De a nagyfőnök gondoskodott arról, elvégre farsang van, hogy a szelleme ne hiányozzék az ötvenegyedik Ryanair bázis indításáról sem.

ryan2.jpg

Sőt a délben Londonból visszatérő gépen dolgozott Lisa, Gillian és Jolanta légikisasszony, akik kissé fázósan léptek ki a Liszt Ferenc Repülőtér-i betonra.

hóban.jpg

Havas fotó: Hardy Mihály

Aztán a sajtómunkások nagy örömére kiderült, nem véletlen, hogy ők lettek a tegnapi járatra beosztva. Lisa, Gillian és Jolanta légikisasszonyok fürdőruhában a cég 2012 évi naptárának meg a tegnapi budapesti performansznak is a szereplői voltak.

ryan3.jpg

ryan4.jpg

Szalagot vágtak, tortát szeltek és ők is felvették az O’Leary álarcot. A főnök nem véletlenül járt mostanában kétszer is Pesten, szelleme egyből megsokszorozódott.

ryan5.jpg

A tortát megettük és bízzunk benne, hogy a  Ryanair és sok más légitársaság, talán egy új nemzeti légitársaság is, nem teszi feleslegessé a repülőtéren a tavaly megépített SkyCourt-ot.

ryan.jpg

süti beállítások módosítása