Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Életnagyságú babák a repülőgépeken

2016. február 29. - Hölgypilota

Új őrület terjed Ázsiában, korra, nemre való tekintet nélkül egyre többen utaznak együtt a családtagként kezelt életnagyságú Child Angel babájukkal.  

7_194.jpg

Egy új thai hóbort szerint ugyanis, ezek a hitük szerint természetfeletti erővel felruházott életnagyságú babák szerencsét, jólétet és gazdagságot hoznak a tulajdonosuknak, ha minél jobban bánnak velük. Ezért úgy kell őket kezelni, mintha azok valódi gyerekek volnának, és mindenhova magukkal viszik.

2_268.jpg

Eddig az utasok a a repülőgépeken az ölükben tartották a babákat, vagy jobb esetben a mellettük levő üres székre helyezték őket.

1_281.jpg

A biztonságiak ezt nem nézik jó szemmel, szerintük a fedélzetre felvihető kézipoggyászként kell kezelni őket és az ülések feletti tárolóban, vagy az ülések alatt a helyük. 8_136.jpg

A baba tulajdonosok szerint viszont ez a rossz bánásmód szerencsétlenséget hoz rájuk. Ezért a Thai Smile Airways-nél a babáknak már külön jegyet és fedélzeti ellátást is lehet venni.

4_259.jpg

A légitársaság a szülővel együtt utazó gyerekként kezeli őket, vagyis a szülő melletti székre lehet nekik jegyet venni és fel-leszállásnál ugyanúgy be kell őket kötni, mintha azok valódi gyerekek volnának.

5_254.jpg

A Child Angel babáknak fedélzeti ellátás is jár. 

6_207.jpg

Korábban írtunk Miss Thailandról és arról is, hogy az easyJet gyógyrepülést is kínál. További érdekes történeti áttekintést olvashat az utasrepültetés fejlődéséről is. 

süti beállítások módosítása