Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Anya-lánya kézfogó szabadesésben Dubaj légterében

2016. május 17. - Hölgypilota

Mancino Roberta világhírű bázisugró anyák napi ajándéka ez a kép és egy közös ejtőernyős ugrás imádott mamájával.

anyacim.jpg

Anyák napján az anyukák mindannyian láthatatlan szuperhősök, akik a gyermekükért képletesen úgy repülnek, mint a madár. A képen Roberta anyukája, aki nem ejtőernyős, ezért a lánya idén május elsején egy tandem pilótát kért meg, hogy ugorjon Dubajban a Pálma szigetek felett a mamájával. Roberta saját fejkamerával készített a közös ugrásról egy videót.

panamaroberta.jpg

Roberta nemcsak bázisugró, hanem denevérruhában is repül, nemrég Panama városban két toronyház között suhant a ruhában egy rekordot.

anya11.jpg

Mamájának ez a második tandemje, látszik, hogy bevállalós, lányának volt honnan örökölnie a géneket. Nyugodtan készül, majd a pilótájával finoman kidőlnek a gép ajtaján.

anya12.jpg

Roberta és fejkamerája még a gép ajtajában, de hát neki nem okoz gondot, hogy az anyukáját gyorsabb zuhanással utolérje.

anya1.jpg

Tündériek, ahogy majd a levegőben összekapaszkodnak. Aztán a mamának ernyő nyitás, Roberta még szabadesésben gyorsul tovább, hogy a fejkamerával felvegye anyukája landolását.

anya4.jpg

A fejkamerás anyák napi videót sajnos nem tudjuk ide beszúrni, csak ezen a linken élvezhető. Azért Robertáról is mutatunk egy denevérruhás divat képet.

roberta.jpg

Roberta fotó modell is, Irtunk már olyan siklóernyős akrobatáról, aki húszemeletes házak tetején lépkedett. A denevérruhában való repülés izgalmairól pedig ajánlunk egy e-könyvet

süti beállítások módosítása