Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Szerelem a levegőben

2016. július 24. - Hölgypilota

 A kapitány férj és az első tiszt pilóta feleség házasságának jót tesz a közös pilótafülke.  
megan1.jpg

A johannesburgi Quinn kapitány és Megan hölgypilóta egy pilótaiskolában találkozott először, utána évekig szinte nem is látták egymást. Udvariasságból évente a születés- és névnapokon küldtek egymásnak egy-egy üdvözletet. Amikor aztán Megan Ghánában, Quinn pedig Zambiában kapott munkát újra esély volt arra, hogy találkozzanak.

megan3.jpg

A lánynak tetszett a férfi, azt üzente neki, hogy különleges kávét hozott a részére, egy étteremben volt az első randevú. Aztán Megan két évre Jemenbe ment dolgozni, most már sűrűbb és bensőségesebb üzenetváltások tartották fenn a távszerelmet.

megan4.jpg

Az élet megjutalmazta őket, mert Megan vissza tudott szerződni pilótaként Dél Afrikába, hogy hogy nem ahhoz a regionális légitársasághoz, ahol Quinn már kapitány volt. És mint a mesében hamarosan összeházasodtak.

A légitársaságuk pedig messzemenően figyelembe veszi, hogy Megan és Quinn házaspár. Már két éve közösen repülnek a képen látható brazil Embraer E135 gépen és még a továbbképzésekre, tréningekre is közösen osztják be őket. Így nemcsak a pilótafülkében, hanem még az iskolapadban is egymás mellett ülhetnek.

megan2.jpg

A jövőben Quinn kapitánynak egy újabb első tiszt után kell néznie, mert jön a trónörökös. Megan egy évig szeretne csak otthon maradni, mert imádja a férjével közös regionális repülést. Az utasoknak meg tetszik a családias bemutatkozásuk.

megan5.jpg

Irtunk már másik házaspárról is a pilótafülkében, sőt házaspárok már az űrben is jártak. Az Embraer repülőgépről pedig itt olvashatnak.

süti beállítások módosítása