Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Esküvői fotózás a Ryanair gép fedélzetén

2015. augusztus 18. - Hölgypilota

Az olasz Pasquale Bianco és magyar Molnár Zsanett szerelme  a Ryanair Budapest és az olaszországi Pisa között üzemelő menetrend szerinti járatának köszönhető, sőt, a pár hamarosan össze is házasodik.

91_2.jpg

Az egymástól légvonalban mintegy 800 kilométerre élő magyar-olasz szerelmespár megismerkedésük óta a Ryanair Budapest-Pisa menetrend szerinti járata segítségével sűrün találkozott.

 92_1.jpg

Az Olaszországban élő biofizikus, Pasquale Bianco elmondása szerint a légitársaság olcsó jegyárainak köszönhetően megtehette, hogy az elmúlt két évben szinte minden hétvégén meglátogassa magyar jegyesét, az orvos fizikus hallgató Molnár Zsanettet.

 93_1.jpg

Talán ennek is köszönhetően a kapcsolatuk olyan jól alakult, hogy a pár augusztus végén össze is házasodik Magyarországon.

 94_1.jpg

Mivel a történetük a repülőtérhez és a Ryanair járatához szorosan kapcsolódik, a légitársaság és a Budapest Airport jóvoltából, aki a fotókat biztosította,  repülőtéri esküvői fotózáson vehettek részt.

95_1.jpg

A blog írásának kezdetén történt, hogy a Ryanair budapesti bázisnyitását télen fürdőruhás légikisasszonyok ékesítették, de a vezérigazgató is beleült Pesten egy riksába.

süti beállítások módosítása