Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Foci VB, légikisasszonyok a földön

2022. december 21. - Hölgypilota

Vasárnap véget ért a foci VB, mennybe mentek az argentinok és a szervező Katar is helyt állt.

foci11.jpg

Folytatódott a hagyomány, a légi kisasszonyok szépségükkel emelték a rendezvény fényét. Itt éppen az ünnepélyes díj átadás kellékeit adják majd kézbe a döntő után.

foci22.jpgDe a döntő előtt is reklámozták a két focicsapatot a stadion előtt.

foci33.jpgKatar már egy éve átfestette az egyik Boeing 777 utasszállítóját a foci VB légi reklámjává, és nem csak menetrend szerinti utakon szerepeltették.

foci44.jpg

Például a Qatar Airways szállította a VB színarany kupáját is. foci66.jpg

Ők az Emirates fapadosának, a flyDubai légitársaságnak a légi utas kisérői. Katar apró ország lévén nem bírta a szurkolók elszállásolását, ezért sokan Dubajban laktak és onnan ingáztak a foci meccsekre.

foci55.jpg

A flyDubai tutira ment, mert az argentinokkal kötött reklámszerződést. Messiék felkerültek az egyik Boeing 737 MAX gép oldalára, a szurkolók meg nem akármilyen háttér előtt szelfizhettek.

foci77.jpg

A hagyományra visszatérve. Sok légitársaság vett focimezt reklámcélra, ekkor a focistadionokban is dolgoznak a hölgyek a földön. Sőt, Hamburgban még fociztak is, a szünetben ezzel szórakoztatták a közönséget.

foci88.jpg

Irtunk korábban a foci VB-ről. Egy videónkban is szerepeltek már a légikisasszonyok stadionokban. Ha valaki ezek után szeretne légikisasszony lenni, egyik podcastunkban meghallgathatja annak feltételeit. 

 

süti beállítások módosítása