Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Menő étterem Kínában egy Boeing fedélzetén

2016. november 21. - Hölgypilota

A Lilly Airways a nevével ellentétben nem egy légitársaság, hanem a 20 milliós Wuhan városában egy különleges étterem, ahol a befektető feleségének a neve került fel a Boeingre. 0_268.jpg

Az étteremmé átalakított kiszuperált Boeing 737 Classic egy bevásárlóközpont előtt van felállítva. 

8_150.jpg

A boksz elrendezés miatt 70 személynek maradt benne hely a fedélzeten.

6_227.jpg

A vendégek egy tranzitvárószerű helyiségben várják, hogy a "beszállókártyájukkal" az adott időpontban a fedélzeten elfoglalhassák a helyüket.3_295.jpg

A személyzet nemcsak légi kisasszonyi és kapitányi egyenruhában dolgozik, hanem légitársasági kiképzést is kapott, hogy úgy viselkedjen, mint a valódi légiutas kísérők a valódi légitársasági járatokon.

1_305.jpg

A repülési idillt növeli, hogy a pincért a fej fölött levő légiutas kísérő gombbal lehet hívni, a kávét pedig olyan zsúrkocsin szolgálják fel, mint a valódi légi járatokon.

4_286.jpg

10_117.jpg

Írtunk korábban a repülés és az étterem kapcsolatáról. Nemrég Bécsben egy Boeing 777 fedélzetén magyar utaztatási szakembereknek mutatták be, hogy milyen ételekkel kényeztetik az utasokat az Eva Air járatain. Itthon mi is szívesen elmennénk egy ilyen étterembe. Aki szintén így érez, az lájkolja meg a cikket. 

süti beállítások módosítása