Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Szonja, Ivett és Zsanett légikisasszonyok a Wizz új nagykövetei

2017. augusztus 13. - Hölgypilota

A Wizz Air teljes hálózatának légiutas-kísérői közül újonnan 31 nagykövetet választottak meg. Ők képviselik majd a légitársaságot a következő két évben a különböző közösségi és médiaeseményeken.3_313.jpg

A versenyben több, mint 290 000 szavazatot adtak le a két hetes nyilvános online szavazáson. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet lehetett választani. Magyarországon a jelentkezők közül nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott be a döntőbe.

13_66.jpg

A kilenc magyar légiutas-kísérőre leadott szavazatok alapján Gresa Szonja, Kovács Ivett és Henderson Zsanett nyerte el a Wizz nagyköveti címet. Közülük Szonjának már eddig is több ezer követője volt az Instagamon.

0_287.jpg

A Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett Ivett, Szonjához hasonlóan szeret más kultúrákat is felfedezni.  

5_290.jpg

Zsanett is rengeteg szavazatot kapott.

8_163.jpg

Zsanettel és Szonjával egy korábbi Wizz Air rendezvényen már személyesen is találkozhattunk, melyről zenés képeslapot készítettünk.

Korábban írtunk a most leköszönt Wizz nagykövetekről és arról is, hogy minden Wizz Air járaton ingyenes lesz a nagy kézipoggyász.

Nemrég mindhárom új Wizz nagykövet egy közös fotózáson is részt vett, melyről videó is készült.

süti beállítások módosítása