Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Laia a katalán fotós lány

2012. október 03. - Hölgypilota

Hétvégén Barcelonában jártunk a Festa Al Cel tengerparti légi bemutatón, mellettünk dolgozott aszisztensével Laia Divols, aki már publikálta albumát, nézzünk bele.

laia5.jpg

A képen háttal Laia, aki a repülőgépeken kívül a barcelonai szentélyben Messit, Xavit, Iniestát és a többieket is fotózza, sőt, az autóversenyekről sem hiányzik.

laia30.jpg

laia33.jpg

Mi hozzá képest koca fotósok azt láttuk, hogy két géppel a vállán állandóan mozgásban hol itt, hol ott keresi a kompozíciót, míg közben asszisztense is másfelé egy saját géppel dolgozik. A repülések közötti szünetekben pedig jókat vihogva irtják ki a fölösleges képeket a memóriából.

laia2.jpg

laia32.jpg

laia31.jpg

A teljes album itt érhető el és mellette a focisták meg az autóversenyzők. Katalán ismerősünk portrékat is készít és esküvői fotói is szépek. Éppen ezért lassan ideje, hogy ne csak hátulról lássuk, adunk róla egy önportrét.

laia34.jpg

A bemutatón fellépett egy újfajta sporteszköz, ahol a jetskí vízi tolósugarát repülésre használták, mondanunk sem kell, hogy férfiak adták elő a műsort.

laia3.jpg

Tavaly itt lépett fel portugál kedvencünk, Diana Gomes Da Silva. Még jövünk majd egy cikkel nemsokára erről a repülőnapról, ahol idén ritka madárként találtunk női közreműködőt is.

süti beállítások módosítása