Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Retro Pan Am élmény

2015. március 22. - Hölgypilota

Pan American Boeing 747 díszlettel vissza a múltba. 

4_217.jpgHollywoodban egy repülőjegy áráért bárki megélheti azt az érzést, mintha a legendás Pan Am légitársaság egyik járatával négy órát utazott volna a ’70-es években.

5_214.jpg

A beltéri díszlet több híres amerikai filmben is szerepelt és ily módon időnként a közönséget is fogadja.6_173.jpg

A belülről tökéletesen felújított Pan Am Boeing 747-es szimulált repülőgépen este fél hétkor indulnak a járatok. Az utastérben minden, így a párnák, takarók, is Pan Am-esek, és a magazinok is a ’70-es évekből valók.

0_191.jpg

A beszállókártyával érkező utasokat korabeli klasszikus Pan Am stílusba öltözött stewardessek fogadják. Az utazómagasság elérése után úgy, mint egykor régen a Pan Am járatain itt is felszolgálják a fehér abroszos, virággal díszített asztalokon, porcelán tálakba, kristálypoharakkal és ezüst evőeszközökkel a vacsorát.

1_231.jpg

Az ételeket egy igazi légitársasági cateringes cég szállítja és a bár most is tele van klasszikus italokkal.

2_222.jpg

Vacsora után az utasok a régi idők hangulatában projektorról filmeket nézhetnek, szabadon mozoghatnak, benézhetnek a pilótafülkébe és a legendás csigalépcsőn felmehetnek az emeleti társalgóba.

8_119.jpg

Az időutazás féltizenegykor a leszállás szimulálásával ér véget. A jegy ára attól függően, hogy első osztályra, vagy turista osztályra szól, 250-350 dollárba kerül.

HIDROPLÁNOK Lesz-e újabb aranykor?

10_93.jpg

Korábban írtunk egy ír pilótanőről, aki a ’20-as évek közepén vált világhírűvé, illetve az első Jumbo Jetekről.  

süti beállítások módosítása