Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Denis és a luxus

2013. szeptember 04. - Hölgypilota

Denise Wilson pilótaként több évet repült különböző légitársaságoknál, majd öt évvel ezelőtt gondolt egyet és Dél-Kaliforniában saját céget alapított.

0_72.jpg

A business jetek bérbeadásával foglalkozó Desert Jet üzleti tervét Denise Wilson arra alapozta, hogy a  Fortune 100-as listáján levő nagyvállalatok vezetőinek 90%-a business jeteken utazik.

7_76.jpg

A Desert Jet különböző típusú luxus business jetjei óránként 1.500 és 3.500 $ közötti bérleti díjért vehetők igénybe.11_36.jpg

9_40.jpgA bérelhető flotta egyike, a Hawker 1000 típusú kilenc székes kisgép alkalmas az Egyesült Államok keleti és nyugati partja közötti távolság nonstop átrepülésére is.

8_55.jpg

aaaa.jpg

A repülés kényelmét olyan személyre szabott szolgáltatások biztosítják, mint például a kedvenc ételek és italok felszolgálása, vagy a házi kedvencek fedélzeten való elhelyezése.  

13_17.jpg

A Desert Jet szolgáltatásait Condoleezza Rice, volt amerikai külügyminiszter és Britney Spears is igénybe vette.

Nyerjen autogiro repülést wellness hétvégével

A dinamikusan fejlődő, szolgáltatásait állandóan bővítő Desert Jet az elmúlt két évben az Egyesült Államok leggyorsabban növekvő magánvállalata címet is elnyerte.

1_109.jpg

Érdemes visszatekinteni a múltba, a századelőn egy bőrgyáros özvegye így repülte körbe a Földet. A luxus azóta is csak terjed, tavaly óta egy kínai repülőklub is beszerzett egy légi Ferrarit.

 

 

süti beállítások módosítása