Nők a repülésben

Hölgypilóták

Hölgypilóták

Wizz Air hölgyek és a focilabda

2016. június 16. - Hölgypilota

A foci EB jó alkalmat ad arra, hogy képletesen felkerüljön a labda a diszkont légitársaság repülőgépére.

wizzeb6.jpg

Kár hogy nem a légikisasszonyok tájékoztatják a focirajongókat a fedélzeten, pedig technikailag talán megtehetnék.

Tamara Vallois a Wizz Air új kommunikációs vezetője – a képen a hajtómű előtt - elmondta, hogy a drukkereknek nem kell kompromisszumot kötniük az labdarúgó EB alatt, utazhatnak a meccsek közben is, mert tízezer méter magasan a Wizz fedélzeten is hozzájutnak a friss eredményekhez.

wizzeb7.jpg

Fotó: Repülni JÓ

Az információt a budapesti irodából, a légitársaság műveleti irányító központjából küldik a pilótáknak az ACARS kommunikációs rendszeren keresztül. A Wizz pilótái pedig tájékoztatják az utasokat a repülés alatt tartott futballmeccsek állásáról félidőben és a mérkőzések végén.

Akik később megnéznék a meccset, azokat a bejelentés előtt előre figyelmeztetik, így - teszem hozzá – lesz idejük befogni a fülüket.

wizzeb5.jpg

Labdás képek Wizz Air

Egyébként a Wizz különjáratokkal támogatja a futballrajongókat, amelyekkel csapatuk meccsének idejéhez igazodva a franciaországi helyszínekre szállítja, majd a meccset követően hazaszállítja őket. Ezenkívül a Wizz Air a magyar válogatott királyi szállítója, ugyanis a nemzeti csapat az új Wizz Airbus A320 repülőgép fedélzetén utazik a meccsek helyszínei között Franciaországban.

wizzeb4.jpg

A többi képen a Wizz Air magyar márka nagykövetek láthatóak a labdával. 

süti beállítások módosítása